Sr. Sales & Account Manager (32 – 40 uur p.w.)

Wil jij het verschil maken. Voor (potentiele) klanten door echt naar de vraag achter de vraag te luisteren en op basis daarvan te verkopen, maar ook richting collega’s door het voorbeeld te zijn van hoe te ‘engagen’ met klanten. Dit doe je samen met een team van een andere Sr. Account Manager (met name onderwijs) en een Junior Accountmanager. Daarnaast spelen uiteraard de (senior) consultants een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van deze markten. De rol zal een duidelijke balans hebben tussen new business en managen van bestaande relaties

Als Sr. Sales & Accountmanager ben je verantwoordelijk voor

 • het ontwikkelen van een markt- en kennispositie binnen de Legal markt en het managen van onze huidige positie binnen de Finance markt en het doorontwikkelen van onze positie binnen het Private Banking & Vermogensbeheerder segment.
 • Het realiseren van nieuwe omzet (consulting & recurring) door relatiebeheer bij huidige klanten en door business development.
 • het bijhouden van de marktontwikkelingen (business & technisch, concurrentie) en inspireren van collega’s met inzichten vanuit de markt.
 • het opbouwen van langdurige relaties op directie/C-level niveau.
 • het professionaliseren van het commercieel beleid in lijn met de strategie van House of Engagement en het ondersteunen bij verdere opbouw van het Salesteam.

We willen jou graag spreken als je:

 • je flink wat jaren ervaring hebt in een buitendienstsales functie op gebied van IT en bij voorkeur software;
 • beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • je sociaal vaardig en eager bent: je bent goed in staat om met verschillende soorten mensen te communiceren en hen te overtuigen van jouw standpunten;
 • assertief en zelfsturend bent;
 • je thuis voelt in een kleine commerciële organisatie en je bereid bent om je armen uit de mouwen te steken om mee te bouwen aan een organisatie die midden in een professionaliseringslag zit;
 • stressbestendig en flexibel bent;
 • je omgeving kan inspireren om in beweging te komen;
 • ervaring hebt in de Microsoftwereld;
 • new business ontwikkelen in je DNA zit
 • in staat bent salesprocessen te professionaliseren

En we worden helemaal enthousiast als je naast bovenstaande punten ook nog een netwerk hebben in de Finance of Legal branche.

Een assessment is onderdeel van het selectieproces.

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 30 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365 oplossingen.

Ons speelveld verandert snel: klanten verwachten een partner die zijn/haar taal spreekt en de processen echt doorgrondt, technologische oplossingen ontwikkelen zich steeds sneller en de markt beweegt steeds meer richting standaardoplossing.

Binnen deze veranderingen heeft House of Engagement de ambitie om de komende jaren een business partner te blijven binnen ons segment Onderwijs en te worden binnen onze segmenten Finance en Legal. Daarbij willen we in 3 jaar verdubbelen in omzet & aantal omdat dit nodig is om de juiste balans tussen delivery en vernieuwing in stand te houden. Om onze ambitie waar te maken zal er veel gas gegeven moeten worden binnen de Legal markt (nieuwe groeimarkt) en Finance markt. Er zal zowel een markt- als kennispositie opgebouwd moeten worden.

Waarom bij House of Engagement werken?

Bij House of Engagement staat plezier voorop: in je werk, maar vooral in de samenwerking met collega’s. We werken hier allemaal hard, maar maken daarnaast lol met elkaar (tijdens werktijd en daarbuiten).

Onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend. We bieden o.a. een studiebudget, studietijd en een abonnement op de sportschool. Je krijgt hier de vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die past bij jouw privé situatie en verkeersdrukte. Naast een goed salaris, bieden wij ook een mooie bonusregeling.

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!