Technisch CRM Consultant

Als Technisch Dynamics CRM Consultant… ben je, samen met het projectteam, verantwoordelijk voor het uitvoeren van implementatietrajecten rond Microsoft Dynamics CRM. Je het vermogen klantvragen in hun technische context te plaatsen en van daaruit over de (technische) oplossing te adviseren.

Dit betekent dat je goede kennis hebt van Microsoft Dynamics CRM en de onderliggende techniek, zowel on-premise als online. Je bent in staat om Dynamics CRM in een breder perspectief te kunnen plaatsen, omdat een succesvolle CRM implementatie nooit alleen gaat om alleen een CRM systeem. Je draait je hand niet om voor het koppelen of integreren van Dynamics CRM met andere systemen. Je stelt technische ontwerpen op, bouwt maatwerk binnen Dynamics CRM, maar ook het reviewen van code behoort tot je activiteiten. 

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 30 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365/CRM oplossingen. Als jarenlang Microsoft CRM Gold partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van IT is voor een Onderwijs, Finance en Legal instelling. 

 We willen jou graag spreken als je:

  • beschikt over een afgeronde HBO / WO Informatica of een daaraan gerelateerde studierichting met een flinke ICT component
  • minimaal 3 jaar werkervaring hebt als Dynamics CRM developer en/of consultant
  • ervaring hebt in het implementeren van software omgevingen/backoffice applicaties en het afstemmen van de werkprocessen van de klant
  • zelfstandig en gestructureerd kunt werken
  • goede schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels) bezit
  • kennis van SQL/Relationele Databases hebt 
  • kennis van web applicaties in .Net en c# is een pré
  • kennis van Java en JavaScript is een pré.
     

Waarom bij House of Engagement werken?

Bij House of Engagement staat plezier voorop: in je werk, maar vooral in de samenwerking met collega’s. We werken hier allemaal hard, maar maken daarnaast lol met elkaar (tijdens werktijd en daarbuiten).
 
Onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend. We bieden o.a. een studiebudget, studietijd en een abonnement op de sportschool. Je krijgt hier de vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die past bij jouw privé situatie en verkeersdrukte. Naast een goed salaris, bieden wij ook een mooie bonusregeling.
 
Voor vragen over deze functie kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.
 
Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!