Young Professional Program (maximaal 2 jaar werkervaring)

Je hebt vast wel eens voorbij horen komen dat IT dé branche is waar je tegenwoordig in moet zitten; Maar… “IT-branche? Daar werken toch alleen maar nerds?” O zeker niet en daar zijn we ook niet naar op zoek.. Past namelijk helemaal niet bij ons!

House of Engagement: Young Professional Program voor starters
(maximaal 2 jaar werkervaring)
Startdatum: 1 oktober 2018
Reageren voor 17 augustus 2018

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 35 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365/CRM oplossingen. Samen met onze zusterbedrijven (wij maken deel uit van een groter concern Broad Horizon) Breinwave, Abecon, True en GreatCircle verzorgen wij de meest complete ERP-, CRM- en BI-oplossingen op basis van Microsoft-cloudtechnologie in de Benelux.

Als jarenlang Microsoft CRM Gold partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van IT is voor een Hogeschool of Universiteit, een advocatenkantoor of een vermogensbeheerder. Onze consultants spelen hierin een belangrijke rol. Hoe? Dat leren wij jou graag!

Tijdens het Young Professional Program…

Stomen wij jou binnen 3 maanden klaar tot Junior Consultant. Je volgt in deze maanden een intensief opleidingsprogramma waarbij je Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productfolio leert kennen en leert in te richten bij de klant. Je leert welke processen belangrijk zijn voor een klant, maar belangrijker nog, hoe onze klant zijn klant verder kan helpen. Met andere woorden: customer engagement.

Daarnaast volg je allerlei trainingen om jouw eigen talenten te ontwikkelen en waarbij je erachter komt wat jij leuk vindt en waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en waar je je verder in wilt ontwikkelen. Door onze samenwerking met onze zusterbedrijven zijn er veel mogelijkheden om door te groeien in de richting waarin jij uit blijkt te blinken. Krijg jij energie van klanten helpen met hun processen of juist meer van de technische kant van de software? Je kunt bij ons alle kanten op!

Jij…

Bent in het bezit van een HBO- of WO diploma, welke richting maakt niet uit! Wij vinden jouw motivatie belangrijker dan ervaring en/of achtergrond. Wij zoeken naar een match, waarom denk jij die connectie met ons, en de IT-branche, te hebben.

Ben jij creatief, resultaatgericht, leergierig, ondernemend, innovatief en goed in het oplossen van problemen? Stel jezelf dan snel aan ons voor!

Wat bieden wij jou?

  • Een opleidingsprogramma tot junior consultant van 3 maanden met oog op de toekomst
  • Een contract van 12 maanden met een goed startsalaris, leaseauto, mobiele telefoon en laptop
  • Begeleiding en coaching op het gebied van persoonlijke vaardigheden
  • Enthousiaste, leuke en betrokken collega’s van alle leeftijden, incl. borrels en leuke uitjes
  • Een prachtige kantoorvilla als werkplek in hartje Hilversum

Enthousiast?!

  • Laat ons dan voor 17 augustus weten waarom dit young professional program jou aanspreekt via recruitment@house-of-engagement.nl
  • Uiterlijk 17 augustus hoor je of je wordt uitgenodigd voor de 'It's good to conect' selectiedag op vrijdag 24 augustus bij ons op kantoor waar je de sfeer proeft van ons kantoor, je onze consultants ontmoet en zij hun ervaringen met jou delen
  • Deze dag doe je een assessment en ga je persoonlijk ervaren wat het werk van een consultant bij House of Engagement inhoudt
  • En is er dan die match?! Dan ontvang je van ons een aanbieding en start je bij ons op 1 oktober 2018.

Waarom bij House of Engagement aan de slag als Young Professional?

Onze trainees aan het woord:

"Bij House of Engagement krijg ik de mogelijkheid bij te dragen aan opdrachten bij organisaties binnen de sectoren van onze verticals. De eerste maanden staan vooral in het teken van het leren kennen van Dynamics 365 en de drie markten. Het gave van het traineeship is dat je al vrij snel mag meelopen met klantprojecten. Er is zowel een focus op professionele als wel persoonlijke ontwikkeling door trainingen en persoonlijke begeleiding. Ik heb mijn leercurve in een versnelling hoger mogen zetten doordat ik tijdens mijn traineeship al onderdeel mag zijn van een groot internationaal project.  

Na het bijwonen van de ‘It’s good to connect’ selectiedag was ik snel om. Dit is een plek waar ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. House of Engagement heeft een open cultuur en is een flexibele organisatie waarin je gemakkelijk kunt schakelen met ervaren consultants.

Inez Haas | Trainee Business Consultant


"Vanaf dag één heb ik mij welkom gevoeld bij House of Engagement. Hier kom je in een informele sfeer, waar leren en werken in de wereld van CRM voor je open staan. Bovendien kun je door de technische kennis die je krijgt ook consulting ervaring opdoen. In mijn eerste half jaar ben ik in een paar projecten actief geweest, onder anderen bij de UvA en Robeco.

Bij House of Engagement kun je jezelf verdiepen in verschillende gebieden binnen CRM, zoals marketing automation of data analyse, en ondertussen kun je je jezelf door ontwikkelen en samenwerken met klanten en collega’s. Als starter bij House of Engagement je krijgt de kans om jezelf te verbeteren. Met steun van collega’s kun je van je fouten leren, wordt je begeleid in projecten en wordt je ontwikkeling besproken in coaching/ontwikkeling sessies." 

Toufic Alvarez | Trainee Business Consultant

Voor vragen over dit Young Professional Program kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!